Právě si prohlížíte ANI NÁM SE NEPORAŘILO ZASTAVIT KAŠAVU V SERII VÝHER
ANI NÁM SE NEPORAŘILO ZASTAVIT KAŠAVU V SERII VÝHER

ANI NÁM SE NEPORAŘILO ZASTAVIT KAŠAVU V SERII VÝHER


V neděli 25.9.2022 jsme přivítali na domácím hřišti Tělovýchovnou Jednotu Kašava.

Kašava ještě v podzimní části nezná prohru ani remízu. Očekávali jsme proto velmi těžký zápas.

Už od prvních minut bylo vidět, že výkon Kašavy nebude takový jaký jsme očekávali a budou tak pro nás hratelným soupeřem. Míč máme pod kontrolou více než hosté, ale bohužel se nám nedaří v koncovce. Naší největší šancí prvního poločasu je nastřelené břevno z přímého kopu. Zbytek hry se odehrával mezi velkými vápny obou mužstev. První poločas byl ve znamení nepřesností. Jak nám tak i soupeřům z Kašavy míč odskakuje od nohou a utkání doprovází fauly na obou stranách.

V druhé polovině utkání otevírají skóre zápasu hosté v 58″ na 0:1. Nám se daří srovnat v 68″ z přímého kopu, který zahrává na pokyn trenéra Richard Večeřa. Míč se mu podaří zakroutit kolem zdi hostujících k přední tyči (1:1). V závěru zápasu (82″) polevujeme v defenzivě a Kašava nás trestá z přímého kopu kdy se prosazují hlavičkou a upravují tak skóre na konečných 1:2.

Zápas se nám vůbec nevydařil. Stejně jako ve Spytihněvy nás trápí zakončení. Kašava byla více než hratelným soupeřem a utkání by slušela remíza o kterou jsme přišli v posledních minutách naší nedůsledností v defenzivě.